Forester e-BOXER | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Forester e-BOXER

LED предни светлини с функция за автоматично регулиране

Предни фарове, които комбинират къси и дълги светлини с функция за следване на завои, осигуряващи добра видимост около завоите през нощта.

18-инчови алуминиеви джанти*1

Динамичните 18-инчови лети джанти се предлагат с гуми с размер 225/55 R18.

LED предни фарове за мъгла

Стилните и спортните LED фарове за мъгла покриват голяма зона, като подобряват видимостта през нощта или при лоши атмосферни условия.

LED задни светлини

Задните светлини имат C-образна Форма, придават на новия Forester характерен облик и подчертават неговата функционалност.

Релси на покрива

Лесен и удобен достъп до релсите за покрив с помощта на страничните степенки на вратите. Наличните отвори спомагат за сигурно захващане, за да може да транспортирате вашите вещи спокойно и безопасно.

Двузонова автоматична климатична система

За по-приятна атмосфера в купето може да настроите климатичната система, като изберете между 4 режима на работа според вашите предпочитания. За по-голямо удобство, може да изберете желания режим чрез 6.3-инчовия мултифункционален дисплей.

USB изводи (отпред и отзад)

За да може вашите устройства да са винаги заредени и готови за употреба, новият Forester предлага лесно достъпни USB изводи отпред и отзад.

Джобове за съхранение на вещи в задната част

Практичните джобове с различни размери на гърба на предните седалки служат за съхранение на вещи като списания, мобилни устройства, таблети и др.

Запаметяване на позцицията на седалките*2

Функцията за запаметяване позицията на седалките е свързана с настройките на страничните огледала за повече комфорт и удобство. При превключване на задна предавка дясното странично огледало автоматично се накланя надолу за по-добра видимост при движение назад и паркиране.

Вентилация в задната част

Вентилационни отвори са монтирани зад централната конзола, за да може пътниците на задните седалки да пътуват комфортно.

Apple CarPlay*3 и Android Auto*4

Използвайте най-популярните приложения с Apple CarPlay*3 и Android Auto*4. Благодарение на функцията за разпознаване на говор, позволяваща работа без ръце, можете да останете фокусирани върху пътя.

Мултифункционален дисплей

6.3-инчовият мултифункционален дисплей в горната част на таблото ви предоставя ясна и полезна информация. Когато навигационната система*1 се използва, тя се свързва с мултифункционалния дисплей и показва необходимата информация за пътуването завой по завой.

LCD дипслей

Добре видим, но без да ви разсейва по време на шофиране, този 4.2-инчов дисплей показва голямо разнообразие от полезна информация.

Камера за страничен обзор*2

Картина от камерата за страничен обзор, монтирана във външното огледало от страната на пътника, се проектира на мултифункционалния дисплей. Така се подобрява видимостта, намалява се мъртвата точка и се улесняват маневрите в тесни пространства.

Камера за обратно виждане

Когато водачът превключи на задна предавка, видеокамерата предава цветно изображение на вградения в арматурното табло дисплей, заедно с ориентири за маневрите за паркиране. Камерата е оборудвана и с функция за почистване.

Кутия в централната конзола

Кутията в централната конзола е достатъчно голяма, за да съхранява електронните ви устройства, като например малки таблети. Тя предлага и захранване 12V за ваше удобство.

Електрически люк*1

Големият отвор на люка осигурява усещане за простор, като същевременно оставя достатъчно вътрешно пространство.

Странични степенки

Задните странични степенки са по-широки, по-плоски и имат противоплъзгаща повърхност за удобно използване на релсите на покрива.

Електрическа задна врата*2

Електрическата задна врата позволява достъп до товарната зона с натискане на един бутон дори когато ръцете ви са заети. Вътрешният превключвател за заключване на вратите ви позволява удобно да затворите задната врата и да заключите всички врати едновременно.

Оборудване в товарното отделение

Захранване 12V, бутон за сгъване на задната седалка и куки за багаж са удобно разположени за лесна употреба. Халки за привързване на товара са монтирани в четирите ъгъла на багажника за лесно използване на мрежа за багаж.

18-инчови алуминиеви джанти в черно (4DVENTURE)

Декоративни елементи в оранжево (4DVENTURE)

Седалки от водоотблъскващи материали (4DVENTURE)

Праг за защита на задната броня при товарене (4DVENTURE)

Гумена постелка за багажник (4DVENTURE)

Ексклузивна емблема е-BOXER 4DVENTURE

*1 Предлага се за версия PREMIUM
*2 Предлага се за версии STYLE и PREMIUM.
*3 Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Apple CarPlay и/или Android Auto може да не се предлагат за всички модели и региони. Моля, свържете се с вашия дилър на Subaru за повече информация. Водачът винаги е отговорен за безопасното и внимателно шофиране. Моля избягвайте използването на сензорния екран по време на шофиране.
*4 Android™ и Android Auto™ са търговски марки на Google Inc.

Размери