Solterra | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Solterra

 • 115 990 лв.*¹

  Цени от

 • 466 км*²

  Пробег с едно зареждане (WLTP)

 • 6.9 сек

  Ускорение (0-100 км/ч)

 • BEV*³

 • All-Wheel Drive

  Задвижване

*1 Ориентировъчна цена с ДДС.
*2 SOLTERRA 4E-xperience
*3 Battery Electric Vehicle (Автомобил с електрическо задвижване)

В хармония с природата

Слънцето и земята. Sol и Terra. Заедно в природата. Заедно и в SOLTERRA –
първият изцяло електрически SUV на Subaru,създаден да внушава мощно и високопроходимо присъствие, отдадено на устойчиво бъдеще с практично и безопасно удоволствие от шофирането.

Гама & оборудване

SOLTERRA 4E-xperience+

Синхронен двигател с постоянни магнити

20-инчови алуминиеви джанти
Седалки от еко кожа
Аудио система с навигация с 12,3-инчов дисплей и 10 високоговорителя Harman Kardon, субуфер, 8 канален усилвател, DAB+
Безжично зареждане на мобилни устройства
123 590 лв.*

SOLTERRA 4E-xperience+

Синхронен двигател с постоянни магнити

20-инчови алуминиеви джанти
Седалки от еко кожа
Аудио система с навигация с 12,3-инчов дисплей и 10 високоговорителя Harman Kardon, субуфер, 8 канален усилвател, DAB+
Безжично зареждане на мобилни устройства
123 590 лв.*

Технологии

Задвижването на всички колела (AWD) е важен фактор в стратегията на Subaru за безопасно шофиране. Двата eAxle двигателя на SOLTERR, позволяват фино управление на въртящия момент, което издига системата Subaru AWD на ново ниво. Наред с това режимът X-MODE и новата функция за управление на сцеплението Grip Control осигуряват поведение по неравен път, което надминава очакванията за електромобил.

Електрически автомобил

Задвижването на автомобила с електрическа енергия отваря нов свят от възможности: разработена е новата платформа e-SUBARU GLOBAL PLATFORM с компактна батерия с голям капацитет, вградена в рамата на автомобила за по-голяма здравина на каросерията. Двигателите eAxle отпред и отзад ви предоставят по-добро управление, по-голяма безопасност и тиха работа, която може да осигури само един електромобил.

Дизайн

На уникалния за автомобил с електрическо задвижване силует е придаден масивен дизайн на SUV с хоризонтални форми, започващи от шестоъгълната решетка.
Структурата на светлините веднага идентифицира автомобила като Subaru, което води до иновативен дизайн, който изразява уникалността на Subaru.

Безопасност

Subaru провежда многократни изпитания на усъвършенстваните си системи за безопасност в продължение на повече от 50 години. SOLTERRA е оборудван с пълен набор от иновативни системи за предотвратяване и защита от сблъсък, като SUBARU Safety Sense*, както и e-SUBARU GLOBAL PLATFORM – платформата на Subaru с най-висока структурна устойчивост досега, проектирана да предпазва и батерията. Благодарение на цялостната безопасност Subaru се доближава до бъдеще без произшествия.

Винаги свързани

Свързано с автомобила и мултимедийната му система, мобилното приложение SUBARU Care е вашата гаранция за по-високо ниво на свързаност и удобство. Достъпно чрез вашия смартфон, то ви позволява да извършвате дистанционен достъп до цял набор от информация и функции, поддържайки ви свързани с вашия автомобил SOLTERRA – дори когато не сте в автомобила.