Технологии | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Технологии

Отидете навсякъде, отидете по-надалече
 

Задвижването на всички колела (AWD) е важен фактор в стратегията на Subaru за безопасно шофиране. Двата eAxle двигателя на SOLTERR, позволяват фино управление на въртящия момент, което издига системата Subaru AWD на ново ниво. Наред с това режимът X-MODE и новата функция за управление на сцеплението Grip Control осигуряват поведение по неравен път, което надминава очакванията за електромобил.

Система All-Wheel Drive

Сега технологиите и опитът на Subaru в AWD системите са намерили приложение и при електрически автомобил. Благодарение на функциите на двигателите eAxle отпред и отзад, разпределението на мощността се контролира непрекъснато и прецизно, за да се поддържа сцеплението на всяко колело с пътната настилка. Оптимизираното според пътните условия сцепление осигурява стабилно управление върху мокри или хлъзгави настилки.

 

 

X-MODE & Grip Control

Режимът X-MODE позволява на SOLTERRA да се движи и в най-трудните условия, включително дълбок сняг или кал, постигайки изключително поведение при движение по неравни пътища. Новата функция за Управление на сцеплението / Grip Control поддържа постоянна скорост нагоре и по пресечен терен, позволявайки на водача да се концентрира единствено върху управлението.

Пътен просвет

SOLTERRA е истински SUV с достатъчен пътен просвет за движение по неравни пътища. Наред с това предният ъгъл на заход, задният ъгъл на отход и междуосовият ъгъл са така изчислени, че да предпазват шасито и батерията.