Щандът на Subaru на Автомобилен салон София 2019 | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Щандът на Subaru на Автомобилен салон София 2019

Президентът на Subaru Europe г-н Кубота и президентът на официалния представител на Subaru за България - Subaru Italia г-н Кошимизу присъстваха на официалното откриване на Автомобилен салон София 2019, както и на пресконференцията на щанда на Subaru на 11 октомври.

Ексклузивен експонат – разрязан модел на новия FORESTER бе показан на щанда на Subaru, за да демонстрира нагледно разположението на отделните компоненти на автомобила и новата задвижваща система SUBARU e-BOXER. Експонатът беше част от изложенията в Женева и Барселона по-рано през годината. Кои са другите експонати на щанда на Subaru, които можете да видите в зала 2 на Интер Експо Център:

OUTBACK 4ADVENTURE
Специалната версия OUTBACK 4ADVENTURE е задвижвана от 2,5-литров, хоризонтално разположен бензинов двигател с максимална мощност от 175 к.с.
Приключенският дух на 4ADVENTURE се допълва от черна предна решетка, черни 18-инчови лети джанти и черни предпазни елементи. Интериорните приключенски подобрения също не липсват - 4ADVENTURE вече разполага и с водоустойчива тапицерия на седалките и се предлага в два вълнуващи цвята - Magnetite Gray Metallic и Wilderness Green Metallic.
Сред експонатите в София ще е и обновеният LEVORG, който вече се задвижва от 2.0-литров атмосферен двигател BOXER и SUBARU XV 1.6i.

LEVORG модел 2019
Най-новото превъплъщение на LEVORG съчетава уникалния и отличителен образ на динамичен комби автомобил с практичността на сигурна семейна кола.
LEVORG модел 2019, предназначен за Европа е с нов преден капак и се задвижва с нов 2.0-литров атмосферен двигател, съчетан със Symmetrical All-Wheel Drive и трансмисия Lineartronic.
Този модел предлага високи нива на безопасност със своя разширени функции за безопасност и подобрения в технологията EyeSight за подпомагане на водача, в състояние да открие по-бързо възможни препятствия на пътя.

SUBARU SAFE5 – удължена гаранция за всички автомобили Subaru
В допълнение на стандартната гаранция на производителя на автомобила от 3 години или 100 000 км се предоставя програмата SUBARUSAFE5 - Удължена гаранция от 2 години без ограничение на пробега.
Удължената гаранция влиза в сила от деня след изтичане на срока на гаранцията на производителя от 3 години или 100 000 км (което събитие се случи първо). Започвайки от тази дата, Удължената гаранция ще продължи 2 допълнителни години, без ограничения в пробега.