Представяме Subaru Crosstrek на A to jazZ  2024 | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Представяме Subaru Crosstrek на A to jazZ  2024

Представяме Subaru Crosstrek на A to jazZ  2024

Традиционно в началото на месец юли в София, организторите на музикалнияфестивал A to jazZ предлагат на музикалните фенове незабравими срещи с водещи родни и международни изпълнители. Той се завръща тази седмица (04 - 07 юли), като ще предложи още по-стойностна селекция от висококачествена джаз и уърлд музика, форум за обмяна на професионален опит, инициативи за по-чиста природа и значим принос за икономиката на столицата и международния имидж на София като културна дестинация. Новият Subaru Crosstrek ще бъде представен пред широката публика по време фестивала.

Програмата на най-голямото градско културно събитие A to JazZ тази година превръща Южен парк II в мащабна сцена за уърлд музика, нови български артисти и утвърдени джаз таланти с над 30 изпълнители и авторска музика от САЩ, Франция, Полша, Испания, Холандия, Белгия, Португалия, Австрия, Конго, Бенин, Великобритания, Мароко, Турция, Гърция, Китай и други точки на света. 

Фестивалният парк традиционно ще забавлява многохилядната аудитория с различни активности през целия ден. Мащабният арт базар тази година обединява повече изложители от всякога, а инсталациите из парка ще вдъхновяват посетителите към устойчив начин на живот и грижа за природата. По време на вълнуващото и обичано събитие Subaru се включва с Crosstrek, наследник на SUBARU XV, превърнал се в бестселър на японската марка в Европа. Новото име е комбинация от думите “crossover” ("кросоувър"), класа към който принадлежи автомобилът, и “trekking” ("трекинг"), което веднага идентифицира характера и духа на новия модел. Това име олицетворява идеята за свободата да се движиш навсякъде, както в градска среда, така и извън пътя.

Външният дизайн на новия Crosstrek отразява неговата здрава и сурова природа. Във външния вид на модела са приложени по-остри и по-динамични линии, които продължават да следват философията на Subaru DYNAMIC x SOLID.
Интериорът на новия Crosstrek е проектиран да съчетава изискан естетически вкус с максимална функционалност и комфорт за водача и пътниците. Солидността на екстериора е отразена и в дизайна на купето, но съчетана с качеството от по-висок клас. Освен че осигурява на водача оптимална позиция за шофиране, просторният интериор е оптимизиран благодарение на разширеното пространство за раменете, по-голямото разстояние между центровете на седалките и увеличавайки пространство за главата и краката за по-голям комфорт.

Информационно-развлекателната система на новия Crosstrek е с лесен за използване интерфейс, който разполага с 11,6-инчов централен дисплей с full HD сензорен панел. Освен сензорните бутони, продължават да се предоставят и класическите физически бутони за операции, които водачите трябва да извършват, без да отклоняват погледа си за безопасно шофиране.

Новият модел разполага с най-новата версия на технологията EyeSight, системата на Subaru за подпомагане на водача. Има значително по-широк обхват на разпознаване (почти удвоен). Инсталирана е допълнителна монокулярна камера, за да се подобри още повече ефективността на безопасността. Освен това в предната част е инсталирана радарна система. Новата система разпознава двуколесни превозни средства и пешеходци отляво и отдясно на автомобила.