SUV гамата на Subaru с подарък за приключения | БУЛТРАКО МОТОРС АД

SUV гамата на Subaru с подарък за приключения

 

Отдай се на нови приключения

Когато не те е страх да поемеш към нови приключения с най-близките ти или твоите домашни любимци. Когато не се притесняваш да се изцапаш в дълбоката кал или по прашните горски пътища. Сега Subaru ти предлага подарък Аксесоари за твоите приключения при поръчка на нов автомобил Subaru. *

 

SOLTERRA

Готови за нови наелектризиращи приключения

Подарък напречни греди за SOLTERRA

Нуждаете се от повече място за багаж или желаете да транспортирате любимото си спортно оборудване - стилните и функционални алуминиеви напречни греди са първата крачка към вашето следващо приключение.

 

 

 

 

 

OUTBACK

Към нови незабравими пътувания

Подарък Комплект аксесоари за Outback

Багажното пространство на Outback е изключително щедро и има нужда от защита и добра организация на вещите и багажа, които превозвате.

 

 

 

 

 

FORESTER

Правете, каквото пожелаете

Подарък напречни греди за FORESTER

Forester е функционален автомобил с богато багажно пространство, но когато сте на път с цялото семейство се нуждаете от още възможности за транспортиране на оборудване или спортна екипировка.

 

 

 

 

 

SUBARUSAFE8

Програма за Удължена гаранция от Subaru

 

В допълнение на стандартната гаранция на производителя на автомобила от 3 години или 100 000 км се предоставя програмата SUBARUSAFE5 - Удължена гаранция от 5 години без ограничение на пробега. Удължената гаранция влиза в сила от деня след изтичане на срока на гаранцията на производителя от 3 години или 100 000 км (което събитие се случи първо). Започвайки от тази дата, удължената гаранция ще продължи 5 допълнителни години, без ограничения в пробега.

 

 

 

 

* Условията са валидни при поръчка на нов автомобил с марка Subaru до 31.12.2023 г. в оторизиран дилър на марката и попълване на анкета-въпросник за профилиране на клиентите на Subaru.
* В кампанията участват моделите Forester, Outback и Solterra.

-- Снимките на аксесоарите са с илюстративна цел и може да се различават от реалните продукти.
- Специалните условия са валидни до 31.12.2023 г.
- За повече информация за кампанията се обърнете към вашия дилър на Subaru.
- Пълните условия на кампанията може да откриете като последвате линка в долната част на страницата.