SUBARU FORESTER - още по-атрактивен през зимата | БУЛТРАКО МОТОРС АД

SUBARU FORESTER - още по-атрактивен през зимата

Мъжествен и силен, Subaru Forester e винаги готов да Ви придружи във всяко ваше приключение. Той ще защити и приюти Вас и семейство Ви, наред с целия необходим багаж. В същото време е толкова уютен и комфортен отвътре, колкото може да бъде само вашият собствен дом.

Вълшебният бутон X-MODE

Само с натискане на един бутон режимът X-Mode по магически начин го дарява с допълнителни способности, с които да преодолее всеки терен. Системата поема контрол над двигателя, трансмисията, задвижването на всички колела, спирачната система и други компоненти, за да „стъпвате“  уверено по труднопроходими пътища или хлъзгави настилки. За предизвикателните спускания по стръмни хълмове, допълнителният асистент Hill Descent Control ще в и осигури постоянна, контролирана скорост и необходимото спирачно усилие, за да може да се съсредоточите върху управлението на автомобила.

5-звездна безопасност

Адаптивният круиз контрол EyeSight не само поддържа зададената от водача скорост, но и разпознае превозно средство пред вашия автомобил и регулира скоростта, за да поддържате безопасна дистанция. Ако при спиране системата регистрира, че движението се възобновява, тя предупреждава водача на Forester със звуков сигнал и светлинен индикатор за потеглянето на водещия автомобил. Когато EyeSight открие препятствие пред вас, но вие потеглите напред, вместо назад и сблъсъкът стане неизбежен, се намесва управлението на дроселовата клапа, което издава няколко кратки звукови сигнала, включва мигащ индикатор и намалява мощността на двигателя, за да избегнете челния удар.

 

5 години гаранция и висока остатъчна стойност

Имаме и две добри новини – тези легендарни автомобили вече се радват и на 5-годишна гаранция без ограничение на пробега. Допълнителен бонус е високата им остатъчна стойност, която ще намали значително размера на вноските ви при покупка на лизинг, а на по-късен етап, отново благодарение на нея ще можете да получите по-висока цена при обратното изкупуване на автомобил