Спортното Subaru BRZ с подарък КАСКО за 1 година! | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Спортното Subaru BRZ с подарък КАСКО за 1 година!

Subaru BRZ
Subaru BRZ

Компактно купе с три врати, задно предаване и двигател боксер - класическа формула, която пленява всяко въображение. Легендарният Subaru BRZ дебютира на автомобилния салон в Токио през 2011 г. Тринадесет години по-късно името му е достатъчно, за да накара сърцата на мнозина да затуптят учестено. Зад абревиатурата BRZ се крият вълшебните думички Boxer, Rear Wheel Drive и Zenith.

Днес на ход е второто му поколение. Дизайнът говори, че пред вас стои породист състезател от класа, като всички аеродинамични елементи и вентилационни отвори изпълняват реални функции, а не са просто декорация. Шасито е усилено, центърът на тежестта е по-нисък за повече стабилност в завой.

2,4-литровият атмосферен бензинов двигател с макс. мощност 234 к.с. и макс. въртящ момент от 250 Нм „свири кончерто гросо“ на четири срещулежащи цилиндъра. Съчетан е с 6-степенна механична трансмисия. Спринтът от място до 100 км/ч се случва за 6,3 сек, а максималната скорост е 226 км/ч.

В купето ни посреща центриран към шофьора интериор със седалки с висока странична поддръжка, облицовани във висококачествена кожа с червени шевове и високотехнологичния материал *Ultrasuede с акценти в същия ярък цвят. Багажникът събира четири допълнителни гуми при сгънати седалки - идеално решение за любителите на пистовите шампиоанти. Инфоразвлекателната система се управлява от 8-инчов сензорен дисплей в центъра на бордовото табло, като основните функции са дублирани и с класически бутони.

Комплектът от асистиращи системи EyeSight е част от стандартното оборудване. Включва адаптивен автопилот, спирачна система, предотвратяваща удар, сигнализация при напускане на пътна лента и др.

Наличният в шоурума ни модел е от специалната серия Final Edition. Цената е 79 900 лв., а в момента предлагаме автомобила и с подарък застраховка КАСКО за една година.

 

* Ultrasuede е търговска марка на японската компания Toray Industries и е висококачествен заместител на велура.