Шоурумът и сервизът на Subaru в Пловдив ще работят

Бултрако Моторс Пловдив , оторизиран дилър на Subaru зa Пловдив и региона, няма да изостави своите клиенти в тази усложнена кризисна ситуация. Нашите сервиз и шоурум ще продължават да ви обслужват, но със засилени мерки във връзка с усложнената епидемична обстановка и въведената заповед № РД – 01 – 124 от 13 март, 2020 г. на Министерството на на здравеопазването

Направили сме всичко възможно, за да не застрашим вашите сигурност и здраве. Всички наши приемчици, механици и търговци, остават на разположение, като ще спазват дистанция от минимум един метър от клиентите. Предвидени са ръкавици, предпазни маски и дезинфектанти, както за служителите, така и за посетителите на нашите обекти. Ангажираме се да почистваме, проветряваме и дезинфекцираме помещенията си минимум четири пъти на ден. Няма да допускаме болни служители в обектите си.

Бъдете здрави и усмихнати! Ако вашият автомобил се нуждае от обслужване, ние няма да ви изоставим в този труден за всички нас момент, за да пътувате в безопасна и защитена среда!