Актуално

Президентът на Subaru Europe г-н Кубота и президентът на официалния представител на Subaru за България - Subaru Italia г-н Кошимизу присъстваха на официалното откриване на Автомобилен салон София 2019, както и на пресконференцията на щанда на Subaru на 11 октомври.

  • Напълно новият FORESTER e-BOXER е оборудван с новата задвижваща система e-BOXER, съчетаваща подпомагащ електрически мотор и бензинов двихател SUBARU BOXER

Месец май е изпълнен с национални празници и много почивни дни. Бързаме да ви запознаем с празничното работно време на Бултрако Моторс, клон Пловдив. Шоурумът на Subaru няма да работи на  25.04.2019 събота.

Концептуалният модел SUBARU VIZIV* ADRENALINE CONCEPT ще направи своя световен дебют по време на 89-то международното автомобилно изложение в Женева, което отваря врати за посетители от 7 март, а трите дни преди старта му са запазени за бизнеса и медиите.

Subaru Пловдив Ви кани този уикенд на снежен тест. Очакваме Ви в курорта Пампорово на паркинга на Restart Zona 82 Pamporovo.

Subaru Europe ще представи на 89-ия Автомобилен салон в Женева  два електрифицирани модела с двигател e-BOXER. Европейската им премиера ще се състои на на пресконференция на 5 март от 10:45 ч. (CET).

Мъжествен и силен, Subaru Forester e винаги готов да Ви придружи във всяко ваше приключение. Той ще защити и приюти Вас и семейство Ви, наред с целия необходим багаж.

Новият Subaru XV е отличен с максимални 5 звезди от независимата европейска организация Euro NCAP след серия от задължителните изпитания за сигурност, т.нар. краштестове.

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru.