SUBARU XV | БУЛТРАКО МОТОРС АД

SUBARU XV

Новата задвижваща система на Subaru

Системата SUBARU e-BOXER съчетава бензинов двигател SUBARU BOXER и подпомагащ електрически мотор, за да предостави спортно усещане и тихо и комфортно управление без неприятни шумове и вибрации, дори и по неравни пътища.

Двигател SUBARU BOXER + Електрическо задвижване

За да ви предостави по-ефикасно шофиране, системата SUBARU e-BOXER управлява разпределението на мощността между специално разработения 2.0-литров бензинов двигател с директно впръскване и електрическия мотор в зависимост от условията на движение. В комбинация с трансмисията Lineartronic, SUBARU XV осигурява тихо, плавно и мощно представяне за комфортно и приятно пътуване във всяка ситуация. Електрическият мотор и батерията са надлъжно разположени по осовата линия и спомагат за ниския център на тежестта и добрия баланс от двигателя SUBARU BOXER и Системата за задвижване на всички колела Symmetrical AWD.

Отзивчиво поведение и стабилност в завоите

Докато при някои автомобили допълнителната маса на електрическото задвижване може да затрудни управляемостта, то при SUBARU XV компонентите на SUBARU e-BOXER са така разположени, че да предоставят присъщите за Subaru по-добър баланс и повишена стабилност при завои.

Вълнуващ на дълъг път. Уверен на трудни терени.

Автомобилите със SUBARU e-BOXER се конкурират с бензиновите автомобили от по-висок клас по отношение на ускорение, предоставяйки вълнуващо представяне при движение по магистрали и уверено управление на кални или неравни пътища.

Удобно градско шофиране

Компактният, високоефективен електрически мотор предоставя отзивчива и бърза реакция при придвижване или когато се налага да намалите скоростта, може да разчитате на спокойно и удобно шофиране дори и в интензивния градски трафик.

Индикатор за работата на SUBARU e-BOXER

Режим Електрическо задвижване: Работи само електрическият мотор (при потегляне или ниска скорост)
Режим на Задвижване с подпомагащ електрически мотор: Комбинация от бензинов двигател и електрически мотор (при средно натоварване)
Режим Задвижване с двигателя: Работи само бензиновият двигател (при високо натоварване)
Намаляване на скоростта: Зареждане на батерията

Водачът е винаги отговорен за безопасното и внимателно шофиране и за спазването на правилата за движение.