fbpx Subaru Impreza | БУЛТРАКО МОТОРС АД

Гама & оборудване

Приятно изкарано време.
Петата генерация на емблематичния модел на Subaru, Impreza пристига с напълно нова версия - за първи път с e‑BOXER. Водеща в класа безопасност, за да достави едновременно спортно, забавно и икономично шофиране.

Технологии

 
Основните технологии на Subaru
Технологиите на Subaru ви дават уникално усещане за шофиране, което можете да намерите само в Subaru. Тези основни системи позволяват на автомобилите Subaru да предлагат високи стандарти за ефективност, комфорт, безопасност и надеждност, като същевременно спазват обещанието си да доставят удоволствие и спокойствие на всички пътници.

SUBARU e-BOXER

Новата задвижваща система на Subaru
Системата SUBARU e-BOXER съчетава бензинов двигател SUBARU BOXER и подпомагащ електрически мотор, за да предостави спортно усещане и тихо и комфортно управление без неприятни шумове и вибрации, дори и по неравни пътища.

Безопасност

Цялостна безопасност от Subaru
Когато автомобилът ви вдъхва спокойствие, животът става по-приятен. Ето защо за Subaru безопасността е на първо място. С произход от самолетната индустрия, Subaru прецизно настройва, тества и подобрява своите системи за безопасност, разработвани в продължение на 50 години. С усъвършенствани системи за защита и за предотвратяване на сблъсъци и уникални технологии, като глобалната платформа на Subaru (SGP) и Симетричното задвижване на всички колела, Subaru непрекъснато се стреми да подобри цялостната безопасност, за да сведе до минимум риска от произшествия.

Цветова гама

Crystal White Pearl

Horizon Blue Pearl

Ice Silver Metallic

Mag Grey Metallic

Pure Red

Crystal Black Silica