New Outback 2021 | БУЛТРАКО МОТОРС АД

New Outback 2021

Технологии, на които може да се доверите

Основните технологии на Subaru осигуряват на всеки автомобил Subaru представяне, комфорт, безопасност и надеждност, които гарантират удоволствие и спокойствие на всеки пътник.

Symmetrical All-Wheel Drive

Системата Symmetrical AWD осигурява стабилно и безопасно шофиране по различни пътни настилки. Активното разпределение на въртящия момент разпределя мощността към всяко от колелата в зависимост от условията на пътната настилка за по-добро сцепление по мокри и хлъзгави пътища.

Трансмисия Linertronic

Системата Lineartronic се отличава с по-широк диапазон на предавките и обновена хидравлична система, която осигурява гладко и безстепенно превключване на предавките, ефективно и гладко ускорение, отлично представяне и подобрена горивна ефективност.

X-MODE

Наслаждавайте се на нови нива на контрол, стабилност и комфорт на возене, всичко това в тихо купе благодарение на усъвършенстваната система Symmetrical AWD и глобалната платформа на Subaru. Можете да достигнете където пожелаете с прецизната управляемост и изключителната проходимост на новия Outback.

X-MODE с два режима

Отключете пълния потенциал на новия Outback с подобрената технология X-MODE с два режима на работа. Чрез 11.6-инчовия сензорен екран удобно изберете между режим [SNOW/DIRT] за хлъзгави пътни настилки или режим [D.SNOW/MUD] за особено коварни пътища, в които гумите могат да затънат.

 

Двигател SUBARU BOXER

Subaru се придържа към двигателя SUBARU BOXER вече повече от 50 години заради многобройните му предимства пред другите видове двигатели. Той е издръжлив и надежден, а буталата му се движат хоризонтално едно срещу друго, осигурявайки стабилност и ниско ниво на вибрации във всеки автомобил Subaru.

SI-DRIVE

Със SI-DRIVE може да шофирате както и където пожелаете, при всякакви условия. Системата се управлява чрез бутон на волана и може да избирате между два режима на работа на двигателя - I (Интелигентен) и S (Спортен).

Спортен режим

Бърза и линейна реакция на дроселовата клапа с висок въртящ момент.

Интелигентен режим

Изберете Интелигентен режим за балансирано, плавно и икономично шофиране.

SUBARU Global Platform (SGP)

Глобалната платформа на Subaru осигурява цялостна безопасност и управляемост, уникални за Subaru, като прави автомобила просторен, удобен и приятен за шофиране. Устойчивостта на каросерията е подобрена, за да се намалят неприятните вибрации и шум, чрез оптимизирана вътрешна структура на рамата, подсилване на структурните елементи на задната врата чрез синтетична смола за по-добра устойчивост на усукване и др.

Пръстенообразна усилена рама

Цялостна вътрешна рамкова конструкция

Нова цялостна вътрешна рамкова конструкция, в която цялата конструкция на каросерията е сигурно сглобена преди заваряването на външните панели, осигурява подобрена стабилност и комфорт при движение.

Подсилено рамково съединение

Горното съединение на рамката подобрява устойчивостта на усукване, докато цикличната рамка около задната врата укрепва якостта на товарното пространство.

Двукомпонентен материал от пяна

Този изключително твърд и лек материал е инжектиран в напречната греда на пода, за да намали вибрациите на повърхността на пода.

Подобрена здравина на задната част

Подобрената рамка, която се свързва с основата на задната врата, подобрява здравината на автомобила, а подсилените структурни профили на отвора на товарната врата подобряват устойчивостта на усукване.